• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

ONTWERPEN EN REALISEREN VAN EEN WEEGBRUG OP DE RIOOLWATERZUIVERINGSINSTALLATIE (RWZI) APELDOORN

In opdracht van Waterschap Vallei en Veluwe heeft Pannekoek GWW B.V. een weegbrug ontworpen en gerealiseerd op locatie RWZI Apeldoorn. Bij de voorbereiding van het project heeft Pannekoek GWW B.V. zijn specifieke ervaring en deskundigheid op het gebied van ontwerp, uitvoering- en kostentechnische aspecten van het bouwen ter beschikking gesteld. Hierdoor is er een optimale prijs/kwaliteit verhouding bereikt voor het project. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met alle aspecten die bij de bouw van een weegbrug komt kijken. Denk hierbij aan civieltechnische, bouwkundige, elektrotechnische aspecten, maar ook aan procesautomatisering.

Door het implementeren van procesautomatisering is het proces van het wegen van vrachtwagens nog efficiƫnter geworden. Het proces is zo vormgegeven dat er bijna geen menselijke handen aan te pas hoeven te komen.

Het resultaat van het project is een weegbrug op de RWZI Apeldoorn ten behoeve van een betere gegevens verwerking van slib- en grondstoffen stromen op de RWZI Apeldoorn.

Opdrachtgever: Waterschap Vallei en Veluwe
Plaats: Apeldoorn