• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Verhuur

Verhuur van grondverzetmachines, kranen en containers

Topkwaliteit grondverzetmaterieel huren bij Pannekoek GWW B.V.

Voor de verhuur van grondverzetmachines met machinist voor het ‘grote werk’ kunt u terecht bij Pannekoek GWW B.V.. Wij zijn specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van vele projecten in de leefomgeving. Van woonwijken, tot provinciale wegen en waterwegen. Daarnaast is ook de volledige uitvoering van kunstwerken als bruggen, viaducten, duikers en tunnels bij ons in vertrouwde handen. Daarvoor verzetten wij veel grondwerk. Dat doen wij met ons eigen uitgebreide modern, duurzaam en gespecialiseerde wagenpark en grondverzetmaterieel. Hiermee kunnen onze medewerkers, onder verschillende omstandigheden en op een veilige en verantwoorde manier, hun werk uitvoeren. Naast de uitgebreide werkzaamheden houden wij ons ook bezig met de verhuur van grondverzetmaterieel met machinist en containers. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor het huren van grondverzetmachines. Bel of mail ons voor een afspraak en/of meer informatie.

Grondverzetmachines voor de verhuur

Wij werken aan veel grote projecten voor nutsbedrijven, waterschappen en overheden in Gelderland en omstreken. Daarnaast hebben wij ook al talloze kleine en grote projecten uitgevoerd voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Maar ook voor het kleinere grondwerk kunt u bij ons terecht. Het grondverzetmaterieel dat wij zelf voor onze werkzaamheden inzetten, is bij ons ook in de verhuur. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor het huren van onder andere onderstaand grondverzetmachines met machinist:

 • Hydraulische rupskranen
 • Mobiele hydraulische kranen
 • Minigravers
 • Wielladers (shovels)
 • Trekkers en dumpers
 • Zand- en containerauto’s
 • Auto’s voorzien van laad-/loskraan
 • Wegenschaaf
 • (Afval)containers

Neem voor meer informatie over een bepaalde grondverzetmachine met machinist huren contact met ons op.

Aanpassingen luchtbehandeling RWZI Apeldoorn
Deelstroombehandeling RWZI Hengelo

Kwaliteit staat bij ons voorop

De hoogste kwaliteit staat bij ons altijd voorop! Dat geld voor de uitvoering van onze grote projecten, maar ook voor de kleinere projecten. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000 certificatie. Ook als het gaat om de verhuur van grondverzetmaterieel kunt u bij ons rekenen op de beste kwaliteit. Net als onze diensten, verhuren wij ook onze grondverzetmachines met machinist en containers aan overheden, waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen, maar ook bedrijven en particulieren. Ons uitgebreide grondverzetmaterieel is modern, duurzaam en veilig, zodat onze machinisten onder alle omstandigheden goed werk kunnen afleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Direct uw grondverzetmachine huren

Bent u geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden van grondverzetmachines bij Pannekoek GWW B.V. uit Vaassen? Neem contact met ons via 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl om de grondverzetmachine met machinist te huren die u nodig heeft.