• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Bestrating

Vakkundig bestrating laten aanleggen

Pannekoek GWW B.V. voor al uw bestratingswerkzaamheden

Bestrating laten aanleggen? Pannekoek GWW B.V. is in Vaassen gevestigd en is het vakkundige bestratingsbedrijf voor heel Gelderland en omstreken. Bestrating aanleggen is een van onze diensten op het gebied van verharding in de provincie. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en variëren van overheden tot nutsbedrijven en van woningbouwverenigingen tot waterschappen. Bedrijven en particulieren mogen wij eveneens tot onze klantenkring rekenen. Onze service en uitvoering van werkzaamheden is zeer professioneel. Wij zorgen ervoor dat onder de meest uiteenlopende omstandigheden voor een perfecte uitvoering en oplevering van alle bestratingswerkzaamheden en alle andere tot het project behorende werkzaamheden.

Wanneer zijn bestratingswerkzaamheden nodig?

Bestratingswerkzaamheden kunnen in de meest uiteenlopende situaties nodig zijn. Denkt u maar eens aan een gemeente waarin de bestrating in een bepaalde wijk aan vernieuwing toe is. Of aan een bedrijf die het terrein verhard wil hebben met daarbij behorende oplossingen t.a.v. constructie, afwatering en indeling van het terrein (ontwerp). Ook is bestrating nodig wanneer een woningbouwvereniging nieuwe huizen bouwt op een locatie waar bestratingswerkzaamheden deel uitmaken van het projectplan. Het bestraten van fietspaden, tuinen en trottoirs kent allerlei doeleinden. Bij bestratingswerkzaamheden kunt u, naast grootschalige bestratingen voor bijvoorbeeld gemeenten en overheidsinstellingen, ook denken aan sierbestratingen. Voor het verhelpen van kleine verzakkingen tot grootschalige projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen met onze dienstverlening tegemoet aan de meest uiteenlopende gebruiksdoelen. Kwaliteit is bij ons al sinds 1964 gewaarborgd.

Bestrating
Infra projecten

Grondwerk voor bestrating aanleggen

Voordat we bestrating kunnen aanleggen moet vooraf in de meeste gevallen veel grondwerk verricht worden. Het ontgraven en verzetten van grond is vaak het eerste stadium van een veel omvangrijker (bouw)project. Wij weten als geen ander dat het juist bij deze werkzaamheden aankomt op nauwkeurigheid, efficiëntie en vakkennis. Goed uitgevoerd grondwerk en grondverzet vormt als het ware het fundament voor uw bestrating. Ook als het gaat om grondwerk in Gelderland en omstreken staat Pannekoek GWW B.V. voor u klaar als bestratingsbedrijf met een uitgebreid modern, duurzaam machinepark en gediplomeerde vakmensen. Voor alle voorkomende grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht zoals;

 • grond-, riool- en straatwerk
 • grondverbetering toepassen
 • keerwanden plaatsen
 • laaddoks maken
 • kolken plaatsen
 • uitgraven en leggen van grondkabels
 • bomen en struiken uitgraven
 • uitgraven van opritten en terrassen
 • eventuele sloopwerkzaamheden

Al tientallen jaren voeren we de bovenstaande grondwerkzaamheden uit voor nutsbedrijven, waterschappen en gemeenten in Gelderland en omstreken, voordat we beginnen met het aanleggen van bestrating. Daarnaast hebben wij ook al talloze kleine en grote projecten gerealiseerd voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren.

Vakmanschap in bestrating aanleggen

Voor de bestratingswerkzaamheden van ons bestratingsbedrijf mag u traditioneel vakmanschap verwachten. Bij ons mag u daar altijd op rekenen. Wij beschikken nog over straatmakers, die het vak van bestraten ‘onder de hamer’ nog beheersen, als vanouds; een waardevol specialisme. Uiteraard combineren we dit ambachtelijke vakmanschap met machinaal bestraten, waardoor we alle werkzaamheden met betrekking tot het aanleggen en onderhoud van bestratingen kunnen verzorgen en waarborgen. Ons machinepark is zodanig uitgerust dat we op elke gewenste uitdaging kunnen inspelen. Meer weten over onze methodes voor bestrating aanleggen? Bel of mail ons voor het stellen van uw vragen.

Grond-, weg- en waterbouw totaaloplossing

Het aanleggen van verhardingen is onderdeel uit van de totaaloplossing van Pannekoek GWW B.V. Onze opdrachtgevers kiezen op maat uit een compleet dienstenpakket voor de grond-, weg- en waterbouw projecten die wij kunnen uitvoeren. Hieronder vallen onder meer advies en ontwerp, sloopwerken, bodemsanering, riolering aanleggen en andere rioleringswerken, het voorbereiden van de aansluiting op de riolering, straatwerk en de aanleg van de wegen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Gegarandeerde gecertificeerde kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van de service die Pannekoek GWW B.V. biedt aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder bestratingsproject tot een goed einde te brengen. Bovendien hebben onze medewerkers alle kwaliteitsmaterialen voorhanden waarmee zij u een perfect resultaat kunnen leveren. Daarbij hebben wij de beschikking over een uitgebreid, modern en duurzaam wagen- en machinepark in Vaassen om u van daaruit de hele provincie Gelderland en omstreken als bestratingsbedrijf te bedienen op het gebied van bestrating. Bij ons kunt u verder rekenen op:

 • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
 • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening in grond-, weg- en waterbouw
 • Ook voor verhuur van materieel

Contact opnemen voor bestrating aanleggen

Kies ook voor de professionele kwaliteit van bestratingsbedrijf Pannekoek GWW B.V. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Pannekoek GWW B.V. op het gebied van bestratingswerkzaamheden in het algemeen of voor bestrating aanleggen voor uw specifieke project? Wij zijn voor het aanbrengen van bestrating van alle markten thuis. Wilt u een offerte aanvragen, of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.