• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondwerk

Specialist in grond-, water- en wegenbouw

Grondwerk door grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V.

Voor grondwerk, zoals grondverzet, ontgraven van bouwputten, sloten en watergangen, plaatsen van duikers, rioleringswerkzaamheden, verhardingen aanbrengen gaat u naar grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. Wij zijn dé specialist in Gelderland en omstreken op het gebied van grond-, water- en wegenbouw. Wij staan voor u klaar met een uitgebreid modern, duurzaam machinepark en gediplomeerde vakmensen. Grondverzet- en graafwerkzaamheden verrichten wij al vele decennia voor nutsbedrijven, waterschappen en overheden. Daarnaast realiseerden wij talloze kleine en grote projecten voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Het ontgraven en verzetten van grond is vaak het eerste stadium van een veel omvangrijker (bouw)project. Wij weten als geen ander dat het juist bij deze werkzaamheden aankomt op nauwkeurigheid, efficiëntie en vakkennis.

Wanneer is grondwerk nodig?

Grondverzet of grondwerk is nodig voor onder andere het bouwrijp of woonrijp maken van een woonwijk of een bedrijfsterrein. Voor elk bouwproject waar grondwerk moet worden uitgevoerd, kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het bouw- en woonrijp maken van een complete woonwijk, het graven van sleuven voor een riolering, of het egaliseren van een terrein, bij het grondverzetbedrijf van Pannekoek GWW B.V. bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Denk daarbij aan onder andere:

 • Het bouwrijp maken van terreinen
 • Het graven van sleuven voor riolering en kabels
 • Het profileren en egaliseren van percelen
 • Het aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • Het aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • Het uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • De aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • Het verwijderen van struiken, boomwortels en puin
Grondwerk
Grondwerk

Totaaloplossing in grond-, weg- en waterbouw

Grondwerk en grondverzet is een belangrijk onderdeel van de totaaloplossing waarvoor u bij Pannekoek GWW B.V. terecht kunt. Onze opdrachtgevers maken in veel gevallen de keuze voor een compleet maatwerk dienstenpakket voor grond-, weg- en waterbouw projecten die wij kunnen uitvoeren. Hieronder vallen onder meer ook advies en ontwerp, sloopwerken, bodemsanering, rioleringswerken diverse soorten verhardingen, waaronder het asfalteren van wegen en het aanleggen van bestratingen. Ook kunnen wij uw gehele tuinrenovatie of onderdelen daarvan voor u uitvoeren. Denk daarbij aan eventuele sloopwerkzaamheden (schuur) en grond afgraven (voor een zwembad) tot het vervangen van de oude grond voor grondverbetering.

Beste keuze voor uw grondwerk

Goed uitgevoerd grondwerk is de basis voor een succesvol project en bepaalt de kwaliteit voor de toekomst. Kwalitatief goed grondwerk vraagt om deskundigheid en inzicht dat verkregen kan worden door ervaring. Om die reden bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontgraven, verwerken en vervoeren van grond voor projecten in de natuurbouw. Als u in Gelderland en omstreken grondwerk wilt laten uitvoeren, dan is ons aannemingsbedrijf uit Vaassen de beste keuze. Bovenstaande is slechts een zeer klein overzicht van de werkzaamheden die ons grondverzet bedrijf voor u kan verrichten. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Ook verhuur van materieel met machinist voor grondverzet

Omdat wij met enige regelmaat grote projecten voor gemeenten, overheden en bedrijven uitvoeren, hebben wij een uitgebreid eigen machinepark voor grondwerk, variërend van kleine tot en met grote machines. Deze machines kunt u ook bij ons huren, maar daar leveren wij dan voor de veiligheid en vakkundigheid wel en machinist bij. Meer weten over de verhuur van ons materiaal? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project door te spreken.

Gegarandeerde gecertificeerde kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van de service die Pannekoek GWW B.V. biedt aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om al uw grondwerk en grondverzet tot een succesvol project te maken. Onze medewerkers hebben alle kwaliteitsmaterialen voorhanden om u een perfect resultaat te kunnen leveren. Daarbij hebben wij in Vaassen de beschikking over een uitgebreid, modern en duurzaam machinepark om u in de hele provincie Gelderland en omstreken hoge kwaliteit grondverzet te bieden. Waar kunt u bij ons op rekenen?

 • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
 • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening in grondverzet en weg- en waterbouw
 • U kunt ook bij ons materieel huren met machinist voor uw grondwerk

Contact opnemen voor wegenbouw

Wilt u ook gebruik maken van de diensten en de gecertificeerde kwaliteit van Pannekoek GWW B.V. als gerenommeerd grondverzet bedrijf naast de mogelijkheden van wegenbouw en waterbouw? Schakel ons in voor het bouwrijp en woonrijp maken van uw bouwterrein. Daarnaast zijn we van alle markten thuis op het gebied van ontwikkeling van een bouwterrein, zoals wegenaanleg en waterbouw. Wilt u een offerte aanvragen voor uw grondwerk, of wilt u direct een direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.