• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Wegenbouw

Wij voeren grondwerk, wegenbouw en asfaltverharding voor u uit

Wegenwerk door Pannekoek GWW B.V.

Zoekt u een deskundig bedrijf voor wegenbouw? Bestrating laten aanleggen? Pannekoek GWW B.V. uit Vaassen is het vakkundige bedrijf voor alle soorten wegenbouw, waaronder asfalt- en betonverhardingen en handmatig en machinaal bestraten voor heel Gelderland en omstreken. Aanleg van wegen en terreinverhardingen, zijn een van onze vele diensten op het gebied van verharding aanleggen in de provincie. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en variƫren van overheden tot nutsbedrijven en van woningbouwverenigingen tot waterschappen. Ook vele bedrijven en particulieren behoren tot onze klantenkring. Onze service en de uitvoering van onze werkzaamheden is zeer professioneel. Onder de meest uiteenlopende omstandigheden zorgen wij voor een perfecte uitvoering en oplevering van alle werkzaamheden die bij uw wegenbouw project(en) horen.

Wegenbouw en wegonderhoud

Pannekoek GWW B.V. legt wegen aan in Gelderland en andere regio’s. Dat zijn grote regionale infrawerken tot en met kleine wegenbouwprojecten. Wij hebben zeer veel kennis en ervaring in grond-, weg- en waterbouw. In deze regio hebben we al vele nieuwe wegenbouwprojecten uitgevoerd inclusief periodiek onderhoud. Voor wegenbouw hebben wij zeer goede kennis van alle instanties, richtlijnen en voorschriften.

Specialist in asfalt, beton en straatwerk

Wat betreft asfalt-, beton-, en elementenverhardingen en wegonderhoud betreft, zijn wij al sinds 1964 specialist. Daarbij leggen we de lat altijd hoog om een goed resultaat te bereiken. Wij kunnen alle verhardingen ten aanzien van wegen, bedrijfsterreinen, fabrieksterreinen, parkeerplaatsen, oprijlanen en dergelijke voor u realiseren. Ook kunt u bij ons terecht voor asfaltreparaties, asfaltonderhoud, het markeren van wegen of bedrijfsterreinen en aanvullende diensten. Pannekoek GWW B.V. staat voor bewezen kwaliteit.

Wegenbouw door Pannekoek GWW
Wegenbouw door Pannekoek GWW

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Gecertificeerde kwaliteit

Gecertificeerde kwaliteit wegenwerk is een zeer belangrijk onderdeel van de service die Pannekoek GWW B.V. biedt aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om al uw infrawerken succesvol op te leveren. Onze medewerkers hebben alle kwaliteitsmaterialen voorhanden om u een perfect resultaat te kunnen leveren. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grond-, weg- en waterbouw
  • Ook voor verhuur van materieel

Contact opnemen voor wegenbouw

Kies ook voor de gecertificeerde kwaliteit van Pannekoek GWW B.V. op het gebied van wegenbouw. Wij zijn voor het aanbrengen van verhardingen van alle markten thuis. Wilt u een offerte aanvragen, of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.