• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Sloopwerk

Wij zijn een deskundig sloopbedrijf met oog voor veiligheid

Deskundig sloopbedrijf voor uw projecten

Heeft u voor sloopwerk bij uw project een sloopbedrijf nodig? Pannekoek GWW B.V. verzorgt al uw sloopwerken die nodig zijn voor een goede uitvoering van uw (bouw)project. Slopen vereist precisie en vakmanschap. Geen enkele sloop is hetzelfde en voor veilig en milieukundig slopen is ervaring en inzicht nodig. Als deskundig en ervaren grond-, weg- en waterbouwbedrijf zijn wij ook het deskundige sloopbedrijf om uw projecten tot een goed einde te brengen. Doordat wij uw sloopwerk verzorgen bent u niet afhankelijk van andere partijen en kunnen wij ervoor zorgen dat de diverse werkzaamheden voor uw project goed op elkaar worden afgestemd. Dat voorkomt onnodige vertraging. Bel of mail ons voor het laten uitvoeren van uw sloopwerkzaamheden.

Sloopwerk door een deskundig sloopbedrijf

Sloopwerk is meer dan iets uithakken met een breekhamer en het slopen van een schuur of een gebouw. Sloopwerk is ook rekening houden met de risico’s waar het slagen van uw project vanaf hangt. Als wij als sloopbedrijf de sloop voor u regelen, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij kunnen u van dienst zijn bij de meest uiteenlopende sloopwerkzaamheden. Sloopwerk houdt bij ons namelijk ook in: risicomanagement, ofwel risico’s in beeld brengen én elimineren. Zodat het eindbeeld of eindproduct dat u voor ogen heeft probleemloos wordt uitgevoerd.

Sloopbedrijf voor vele soorten projecten

Wij worden door vele opdrachtgevers ingeschakeld voor de meest uiteenlopende sloopprojecten waarbij professioneel omgevingsmanagement vereist is. Of projectontwikkelaars met veeleisende industriële omgevingen, waarbij veiligheid en continuïteit zwaar wegen. Of woningcorporaties met complete woonwijken, waarbij efficiëntie in sloopwerk belangrijk is. In alle gevallen gaat het om het vooraf in kaart brengen én het verkleinen of wegnemen van de risico’s van het sloopwerk.

Sloopwerkzaamheden door Pannekoek GWW
Sloopwerkzaamheden door Pannekoek GWW

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Gegarandeerde gecertificeerde kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van onze service aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Waar kunt u bij ons altijd op rekenen?

  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Veel kennis en ervaring: sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grondverzet en weg- en waterbouw
  • Materieelverhuur met machinist voor uw werkzaamheden

Contact opnemen voor sloopwerkzaamheden

Alle werkzaamheden die nodig zijn voor sloopwerk tijdens uw project kunt u met een gerust hart overlaten aan Pannekoek GWW B.V. Wilt u hier meer over weten, of wilt u een offerte aanvragen voor sloopwerk? Neem dan contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.