• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Stuwen

Voor vakkundige aanleg of renovatie van uw stuw of balgstuw

Stuw en balgstuw aanleg door Pannekoek GWW B.V.

Een stuw is een uitstekende oplossing voor het reguleren van het waterpeil. Als het om water gaat, krijgen stuwen veel aandacht op momenten dat ze hun grote nut bewijzen als het er echt om spant. Maar het beheer van oppervlaktewater en het onderhoud van dijken en waterlopen verdient voortdurend aandacht. Zeker met het toenemende aanbod aan regenwater en kans op verdroging in de zomer. Pannekoek GWW B.V. is als grond-, weg- en waterbouwbedrijf gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van stuwen. Voor de bouw van een stuw worden wij ingeschakeld door opdrachtgevers als overheden, nutsbedrijven, projectontwikkelaars en waterschappen. Wij zorgen onder de meest uiteenlopende omstandigheden voor een perfecte uitvoering van de aanleg van een (kantel)stuw of een balgstuw.

Maatwerk stuw aanleg

De toenemende hoeveelheid regenwater vraagt niet alleen om een capaciteitsvergroting van stuwen, maar dwingt overheden en waterschappen ook om na te denken over andere manieren van het beheer van stuwen en gemalen. Men moet sneller kunnen ingrijpen als de situatie daarom vraagt. Pannekoek GWW is zeer ervaren in het ontwerpen, produceren en aanleggen, testen en inbedrijfstellen van stuwen voor wanneer waterregulatie aan de orde is. En omdat elke situatie anders is en vraagt om een unieke uitvoering van de aanleg van een stuw, plaatsen wij een stuw die volledig aansluit bij de wensen en eisen rond uw project.

Bouw stuw: van ontwerp tot realisatie

Voor het gehele proces van ontwerp tot aan de realisatie van stuwen kunt u bij ons terecht. De ontwerpers en engineers van Pannekoek GWW B.V. bekijken voor uw project welke soort stuw het best zijn functie zal vervullen. Hiernaast worden uw wensen nauwkeurig meegenomen zodat we straks samen tevreden zijn over het eindresultaat. Door open communicatie en ervaring in ons specialisme zorgen wij ervoor dat verrassingen bij de bouw van een stuw uitgesloten zijn.

Vervangen kantelstuw Soest

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Balgstuw aanleggen

Wij kunnen voor u ook een balgstuw aanleggen. De balgstuw is een noodwaterkering van een dunne rubberen doek – een balg – die hangt tussen twee kades. Dreigt er een overstroming? Of is ergens een dijk doorgebroken? Dan wordt de balg volgepompt met water. Hij komt dan boven het water uit en houdt het water in twee richtingen tegen. Als de balgstuw niet wordt gebruik is hij onzichtbaar en ligt hij op de bodem. Meer weten over de aanleg van een balgstuw? Neem contact met ons op.

Waarom Pannekoek GWW B.V.?

Als u kiest voor de aanleg van een stuw door Pannekoek GWW B.V., kunt u altijd rekenen op:

  • Uitvoering van alle grondverzet-, graaf- en betonwerkzaamheden
  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Veel kennis en ervaring: sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grondverzet en weg- en waterbouw
  • Materieelverhuur met machinist

Contact opnemen voor stuw bouw

Alle werkzaamheden die nodig zijn voor de bouw van een stuw kunt u met een gerust hart overlaten aan de gecertificeerde specialisten van Pannekoek GWW B.V. Wilt u hier meer over weten, of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.