• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Beschoeiing

Voorkom wegzakkende grond en erosie met beschoeiing

Wegzakkende grond voorkomen met beschoeiing van Pannekoek GWW

Met een beschoeiing voorkomt u dat grond dat aan het water ligt niet wegzakt. Pannekoek GWW B.V. is het grond-, weg en waterbouwbedrijf dat voor vele projecten beschoeiingen aanlegt. Beschoeiingen zijn gewenst of noodzakelijk aan een waterkant, bijvoorbeeld bij een waterpartij of beek in een park of in een woonwijk. Heeft u een schuin aflopende tuin aan het water? Ook dan voorkomt u met een beschoeiing dat de grond in het water verdwijnt. Het biedt u dan ook de mogelijkheid om een vlonderterras aan te laten leggen. Opdrachtgevers die beschoeiing laten plaatsen zijn onder andere overheden, nutsbedrijven, woningbouwverenigingen en waterschappen, maar ook vele bedrijven en particulieren. Wij zorgen onder de meest uiteenlopende omstandigheden voor een perfecte uitvoering en oplevering van beschoeiing.

Beschoeiing voorkomt erosie door wind, water en ijs

Beschoeiing aan een waterkant of aflopende tuin aan het water biedt vele voordelen. Beschoeiing is een uitstekende oeverbescherming. Het voorkomt afkalving, ofwel het in elkaar zakken van oevers. Beschoeiing zorgt ervoor dat de grond aan het water niet wegspoelt. Een tuin aan het water wordt daardoor niet kleiner, doordat er grond in het water verdwijnt. Maar beschoeiing biedt nog meer voordelen. Beschoeiing kunt u ook als grondkering gebruiken, waarmee u verschillende hoogteniveaus kunt aanbrengen in uw tuin of een perceel. Bovendien vormt een beschoeiing een fraaie opwaardering van de waterkant en is hij prachtig te combineren met een vlonder. Dat is handig om een boot of waterfiets aan af te meren. Daarnaast is een vlonder ook een perfecte plek om te dienen als vissteiger.

Beschoeiing in meerdere varianten

Wij kunnen beschoeiing plaatsen in meerdere varianten. Beschoeiing in materialen zoals beton, wilgenhout, eikenhout, hardhout en gerecycled kunststof is mogelijk. Dat geldt ook voor een combinatie van deze materialen. Naast de materiaalkeuze is de manier van beschoeiing plaatsen en verankeren net zo belangrijk. Voor hardhouten beschoeiingen geldt wel dat wanneer de kerende hoogte hoger is dan 1,5 meter, het beter is om dan een damwand te plaatsen. Ook daarvoor kunt u uiteraard terecht bij Pannekoek GWW B.V.

beschoeiing
beschoeiing

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Pannekoek GWW B.V.?

Als u kiest voor Pannekoek GWW B.V. om beschoeiing te laten plaatsen, kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Veel kennis en ervaring: sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grondverzet en weg- en waterbouw
  • Materieelverhuur met machinist voor uw werkzaamheden

Contact opnemen voor beschoeiing maken

Alle werkzaamheden die nodig zijn beschoeiing laten plaatsen kunt u met een gerust hart overlaten aan de gecertificeerde specialisten van Pannekoek GWW B.V.. Wilt u hier meer over weten, of wilt u een offerte aanvragen voor een beschoeiing maken? Neem dan contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.