• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Asfaltverhardingen

Voor al uw asfaltverhardingen en andere asfaltwerken

Asfaltverharding aanleggen door Pannekoek GWW B.V.

Asfaltverhardingen laten aanleggen? Pannekoek GWW B.V. is in Vaassen gevestigd en is het vakkundige infrabedrijf voor het verzorgen van al uw asfaltwerken. Asfalt aanleggen is één van onze diensten op het gebied van verharding aanbrengen in de provincie. Pannekoek GWW B.V. heeft zeer ruime kennis van en ervaring in grond-, weg- en waterbouw. Onze opdrachtgevers zijn onder andere provincies, gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars, aannemers, bedrijven en particulieren. Als het gaat om asfaltverhardingen hebben we al vele wegen voorzien van asfaltverharding, waaronder parkeerplaatsen, fietspaden en terreinverhardingen. Ook verrichten we hiervoor het periodieke onderhoud. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Vakmanschap in asfaltwerken

Bij Pannekoek GWW B.V. werken deskundige medewerkers die gespecialiseerd zijn in infrastructurele ontwerpen, zoals wegenbouwkundige ontwerpen. Zij beschikken over up-to-date kennis over materialen en kennen de richtlijnen voor uitvoering en de duurzaamheid van constructies. Kennisontwikkeling, productinnovaties en procesverbeteringen zijn belangrijke taken van onze experts op het gebied van asfaltwerken. Daarom zijn wij ook uw specialist op het gebied van asfaltwerkzaamheden.

Specialist in asfaltverhardingen aanleggen

Wij zijn gespecialiseerd in asfaltverhardingen en wegonderhoud. Daarbij leggen we de lat altijd hoog om het perfecte resultaat te bereiken. Naast asfalt aanleggen voor wegen zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van asfaltverhardingen op bedrijventerreinen, fabrieksterreinen, parkeerplaatsen en het aanbrengen van asfaltverhardingen voor oprijlanen. Ook kunt u bij ons terecht voor asfaltreparaties, asfaltonderhoud, het markeren van wegen of bedrijfsterreinen en aanvullende diensten. Pannekoek GWW B.V. staat voor bewezen kwaliteit.

Asfalt aanleggen door Pannekoek GWW
Asfalt

Grond-, weg- en waterbouw totaaloplossing

Het aanleggen van asfalt is onderdeel van de totaaloplossing van Pannekoek GWW B.V. Onze opdrachtgevers kiezen op maat uit een compleet dienstenpakket voor de grond-, weg- en waterbouw projecten die wij kunnen uitvoeren. Hieronder vallen onder meer advies en ontwerp, sloopwerken, bodemsanering, riolering aanleggen en andere rioleringswerken, het voorbereiden van de aansluiting op de riolering en het aanbrengen van wegverhardingen.

Waarom Pannekoek GWW B.V.?

Gecertificeerde kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van de service die Pannekoek GWW B.V. biedt aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om iedere asfaltverharding succesvol op te leveren. Onze medewerkers hebben alle kwaliteitsmaterialen voorhanden om u een perfect resultaat te kunnen leveren. Bij ons kunt u verder rekenen op:

  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grond-, weg- en waterbouw
  • Ook voor verhuur van materieel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen voor asfalteren

Kies ook voor de gecertificeerde kwaliteit van Pannekoek GWW B.V. voor uw asfaltwerken. Wij zijn voor het aanbrengen van asfaltverhardingen van alle markten thuis. Wilt u een offerte aanvragen, of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.