• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Betonwerk

Wij voeren uw betonwerk professioneel uit, van civieltechnisch ontwerp tot onderhoud

Civiele betonbouw door Pannekoek GWW B.V.

Voor alle professionele betonwerk bent u bij Pannekoek GWW B.V. aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor advies en (bouwteam) ontwerp, maar ook voor realisatie en onderhoud. Wij ontzorgen volledig door het complete civieltechnische ontwerp te verzorgen. Daarnaast is de uitvoering van kunstwerken als bruggen, duikers en tunnels bij ons in vertrouwde handen. Als allround aannemer grond-, weg- en waterbouw helpen wij u bij Pannekoek GWW B.V. ook met infrastructurele projecten. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden verschillende gebieden in de leefomgeving. Van woonwijken, tot provinciale wegen en waterwegen. Zo uitgebreid als onze opdrachten zijn, zo divers zijn opdrachtgevers. Wij bouwen zowel voor gemeenten, waterschappen, provincies, industriƫle bedrijven, de energiemarkt als voor bedrijven en opdrachtgevers in de publieke sector.

Van ontwerp tot realisatie

Wij bouwen graag mee aan een veilige leefomgeving. Het bouwen van kunstwerken, zoals gemalen, drink- en rioolwaterzuiveringen, industriƫle bouw, bruggen, tunnels, sluizen en stuwen behoort tot onze kernactiviteiten. Maar ook ondergrondse bouwwerken, zoals kelders en opvangbassins en zware funderingen, voeren wij met regelmaat uit. Wij denken met u mee vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van uw project. Dat doen wij uiteraard niet alleen, maar samen met adviseurs, onderaannemers en leveranciers. We zetten altijd net een stapje extra om te komen tot een beter, duurzamer en veiliger plan. Zo bundelen we de krachten voor een optimaal eindresultaat!

Specialist in civiel betonwerk

Binnen de civiele betonbouw leveren wij producten en kunstwerken als bruggen, kademuren, evenals betonconstructies ten behoeve van gemalen en waterzuiveringsinstallaties. Pannekoek GWW B.V. is naast allround infra specialist ook betonbouwer in hart en nieren. Onze vakmensen bouwen dagelijks aan een fundament voor een leefbaar Nederland. Daarmee leveren ze een groot aandeel in de bouw van beton- en waterbouwkundige constructies in Gelderland en omstreken.

Drie bruggen in Brummen klaar voor de toekomst
Betwonwerk

Gegarandeerde gecertificeerde kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van de service die wij bieden aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers staan voor u klaar om ieder betonwerk project tot een succes te maken. Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Bovendien hebben onze medewerkers altijd de beste materialen tot hun beschikking om die service en kwaliteit aan u te kunnen bieden. Daarbij hebben wij een modern, duurzaam het juiste en complete wagen- en machinepark in huis de hele regio te kunnen bedienen op het gebied van betonwerk voor onder civiele betonbouw en betonverhardingen. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Ook als het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw is een goede kwaliteit altijd gewaarborgd! Bij Pannekoek GWW B.V. kunt u verder rekenen op:

  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grond-, weg- en waterbouw
  • Ook voor verhuur van materieel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Vakmanschap op het gebied van betonwerk

Bij het werken met beton is het heel belangrijk dat de kwaliteit geborgd is. . Vakmanschap in betonwerk is wat dat betreft ook ons handelsmerk. Naast het plaatsen van betonnen bruggen, viaducten en waterzuiveringen, kunt u ons ook inschakelen voor betonwerkzaamheden als de aanleg van betonpaden, betonfunderingen en betonpoeren. Wij zorgen daarnaast voor het perfecte betonvloeren, bekistingen van kelders en zichtwerkbeton. We snappen dat de eisen die aan dergelijke projecten worden gesteld hoog zijn. Wij werken dan ook louter met gekwalificeerd personeel en geschikt materieel dat bij ons bediend wordt door ervaren vakmensen met uitgebreide kennis van zaken.

Civiele betonbouw

Ook realiseren wij allerhande civieltechnische kunstwerken waarin beton de hoofdrol speelt. Een greep uit onze werkzaamheden zijn het vervaardigen van betonnen landhoofden, betonbruggen en betonnen deksloven voor kademuren, maar ook realiseren we betonnen keerwanden.

Direct offerte aanvragen voor uw betonwerk

Vraag direct een offerte aan bij Pannekoek GWW B.V. voor uw betonwerk of betonbouw, of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw civiele betonwerk en andere betonwerkzaamheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken via 0578-578 670. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen met vragen over betonwerkzaamheden. Het adres daarvoor is info@pannekoekgww.nl.