• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Infra werkzaamheden

Wij adviseren, ontwerpen, realiseren en onderhouden projecten in de leefomgeving

Infra projecten door Pannekoek GWW B.V.

Voor al uw infra gerelateerde werkzaamheden en infra (bouw) projecten gaat u naar Pannekoek GWW B.V. U kunt bij ons terecht voor zowel advies en ontwerp als realisatie en onderhoud. Bij Pannekoek GWW B.V. helpen we u van a tot z met infrastructurele projecten. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden verschillende gebieden in de leefomgeving. Van woonwijken, tot provinciale wegen en waterwegen. Wij verzorgen ook het complete civieltechnische ontwerp. Daarnaast is ook de volledige realisatie van kunstwerken als bruggen, viaducten, duikers en tunnels bij ons in vertrouwde handen.

Aanleggen en herinrichten infrastructuur

Als specialist in infra werkzaamheden zijn wij zeer vaak actief in woonwijken en nieuwbouwwijken. We zorgen bijvoorbeeld voor het bouwrijp maken van percelen, zodat zonder zorgen zo snel mogelijk gestart kan worden met de bouw. Hiervoor voeren we onder andere rioleringswerkzaamheden en saneringswerkzaamheden uit en verleggen we kabels en leidingen. Na de bouw maken wij een gebied woonrijp door het uitvoeren van bestratings- en asfaltwerkzaamheden en aanleg van groenvoorzieningen. En tot slot houden wij ons ook bezig met het herinrichten van woonwijken en inbreidingslocaties en het onderhouden van binnenstedelijke gebieden.

Breed aanbod, brede klantenkring

Pannekoek GWW B.V. is in Vaassen gevestigd en voert in de provincie Gelderland en omstreken werkzaamheden uit op het gebied van infra projecten. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en variƫren van overheden tot nutsbedrijven en van woningbouwverenigingen tot waterschappen. Ook bedrijven en particulieren doen graag een beroep op onze infra expertise. Onze service en uitvoering van werkzaamheden is zeer professioneel. Wij zorgen ervoor dat onder de meest uiteenlopende omstandigheden infrawerkzaamheden perfect worden uitgevoerd en opgeleverd, net zoals andere diensten waaronder wegenbouw, grondwerk/verzet, infiltratievoorziening, riolering aanleg, bestrating, sanering en sloopwerkzaamheden.

Riolering aanleggen door Pannekoek GWW
Infra werkzaamheden Pannekoek GWW

Kwaliteit is onderdeel van onze service

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel van de service die wij bieden aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder infra project tot een succes te maken. Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering van al uw infra projecten beschikken wij over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd de beste materialen tot hun beschikking hebben om u de beste service en kwaliteit te bieden. Daarbij hebben wij een modern en duurzaam wagen- en machinepark in huis om de complete regio te kunnen bedienen op het gebied van infra werkzaamheden. Bij Pannekoek GWW B.V. kunt u rekenen op:

  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grond-, weg- en waterbouw
  • Ook voor verhuur van materieel

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Direct offerte aanvragen voor uw infra project

Vraag direct een offerte aan voor uw infra project of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw infra projecten te bespreken. Bel 0578-578 670 of mail naar info@pannekoekgww.nl.