• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Werktuigbouw

Het ontwerpen, vervaardigen en in bedrijf houden van machines en installaties

Ontwerpen, vervaardigen en in bedrijf houden van machines en installaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kundige (bouwteam) partner voor het ontwerpen, vervaardigen, testen, in bedrijf nemen en gebruiksklaar opleveren van van pompen, gemalen en zuiveringstechnische installaties? Werktuigbouw (WTB) kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben veel ervaring en expertise op werktuigbouwkundig gebied in huis en zodoende bent u verzekerd van een moderne, duurzame, beheersbare en integrale installatie. Naast bovengenoemde diensten en werkzaamheden kunt u bij Pannekoek GWW terecht voor de losse levering van alle voorkomende onderdelen op het gebied van rioolgemalen en overige werktuigbouwkundige installaties. Vraag direct een offerte bij ons aan, of neem contact op om uw werktuigbouwkundige projecten of het plaatsen van WTB-installaties met ons te bespreken.

Allround WTB bedrijf

Als allround werktuigbouwer helpen we u zeer graag met uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast bieden wij ook (proces)technologische kennis en kunde. Wij ontwerpen, realiseren, vervaardigen en testen machines en installaties in bedrijf en verzorgen de complete inbedrijfstelling. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten en waterschappen in voornamelijk het midden en oosten van Nederland.Onze activiteiten bestaan onder andere uit:

 • Werktuigbouwkundig advies
 • Ontwerp
 • Nieuwbouw
 • Renovatie
 • Preventief en correctief onderhoud
werktuigbouw
Werktuigbouwkundige van Pannekoek GWW werkt aan WTB installatie werktuigbouw

Verkoop onderdelen

Naast bovengenoemde diensten en werkzaamheden kunt u bij Pannekoek GWW B.V. terecht voor de losse verkoop en levering van vrijwel alle voorkomende onderdelen op het gebied van rioolgemalen, drukriolering en overige werktuigbouwkundige installaties.

Uitgebreide kennis en ervaring

Of het nu gaat om civiele, bouwkundige, werktuigbouwkundige, elektrotechnische werkzaamheden of leveringen: met een combinatie van duurzame, hightech oplossingen en ‘gezond boeren verstand’ zijn wij uitstekend in staat om u te ontzorgen en u een totaaloplossing te bieden op het gebied van werktuigbouw.

Direct offerte aanvragen

Vraag nu uw offerte bij ons aan, of neem contact op om uw werktuigbouwkundige projecten of het plaatsen van WTB-installaties met ons te bespreken. Bel ons via 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl

Gegarandeerde gecertificeerde kwaliteit

Het leveren van gecertificeerde gegarandeerde kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van de service die wij bieden aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers staan voor u klaar om ieder werktuigbouwkundig project tot een succes te maken. Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikken wij over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd de juiste materialen tot hun beschikking hebben om de beste service en kwaliteit aan u te bieden. Daarbij hebben wij een modern, duurzaam en complete machine- en wagenpark in huis om onze WTB-projecten in heel Nederland naar tevredenheid uit te voeren. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant.

Daarnaast zijn wij in bezit van de volgende certificaten:

 • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
 • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening in grond-, weg- en waterbouw
 • Ook voor verhuur van materieel