• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Riolering

Standaard en maatwerk oplossingen voor het aanleggen van riolering

Aanleg rioleringen

Riool aanleggen is een vak. Bij Pannekoek GWW B.V. verstaan wij dat vak als geen ander. Het op de juiste manier aanleggen van riolering voorkomt verstoppingen, verzakkingen en andere problemen. Als specialist in grond-, water- en wegenbouw weten wij wat nodig is als het gaat om riolering aanleggen voor nieuwbouw, wegenbouwprojecten of in tuinen bij bijvoorbeeld wateroverlast. Wij gebruiken altijd de juiste materialen als we een rioolleiding aanleggen en leggen die op afschot, zodat er geen rioolproblemen kunnen ontstaan. Onze opdrachtgevers variëren van overheden tot nutsbedrijven en van woningbouwverenigingen tot waterschappen en ook particulieren. Onze service en de uitvoering van onze werkzaamheden zijn zeer professioneel. Wij zorgen onder de meest uiteenlopende omstandigheden voor een perfecte uitvoering en oplevering van alle tot uw project(en) op het gebied van aanleg van rioleringen.

Water en riolering

Door de klimaatverandering en het effect op de hoeveelheid neerslag, zal het aanleggen en aanpassen van bestaande rioolsystemen en steeds grotere rol spelen. Wateroverlast en/of droogte zal een steeds groter deel uit maken van zowel het huidige als toekomstige waterbeheer. Wij volgen de ontwikkelingen in deze complexe materie op de voet om u daarin blijvend te kunnen adviseren. Zowel voor het ontwerp, aanleg of aanpassingen van riolering, retentievijvers, wadi’s en waterpartijen maken wij gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring.

Standaard- en maatwerkoplossingen voor riool aanbrengen

Als u denkt aan riolering, denken wij met u mee. Pannekoek GWW B.V. biedt zowel standaard-, als maatwerkoplossingen voor de aanleg van rioleringen. We werken uw wensen en eisen uit tot een gedegen voorstel dat voldoet aan de laatste eisen die aan rioleringsstelsels worden gesteld. Infiltratie, bergingsbassins, gescheiden stelsels: allemaal systemen waar u als opdrachtgever mee te maken kunt krijgen en wij de juiste berekeningen en/of ontwerpen voor kunnen verzorgen.

Riool aanleggen Pannekoek GWW
Riolering aanleggen door Pannekoek GWW

Kosten riool aanleggen

De kosten voor rioolleiding aanleggen zijn erg afhankelijk van de situatie. Dat kan variëren van het aanbrengen van (riool)watertransportleidingen, complete drukrioleringssystemen (inclusief complete rioolgemalen), traditionele riolen (samengesteld of gescheiden), bergingsriolen en infiltratievoorzieningen. Het is per project altijd maatwerk, waardoor de kostprijs per situatie wordt bepaald. Daarnaast willen we onze werkzaamheden goed uitvoeren, zeker wanneer het gaat om zoiets belangrijks als riolering aanleggen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gegarandeerde gecertificeerde kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk onderdeel van onze service aan (overheids)organisaties, bedrijven en particulieren. Waar kunt u bij ons altijd op rekenen?

  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Veel kennis en ervaring: sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grondverzet en weg- en waterbouw
  • U kunt ook bij ons materieel huren met machinist voor uw werkzaamheden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen voor riool aanleggen

Voor alle werkzaamheden op het gebied van rioleringswerkzaamheden kunt u terecht bij de specialisten van Pannekoek GWW B.V.? Wilt u hier meer over weten, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.