• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

Gemalen

Ontwerp en vakkundige aanleg/renovatie van gemalen

Vakkundige gemaal aanleg door Pannekoek GWW B.V.

Een visvriendelijk gemaal of oppervlakte gemaal is een uitstekende oplossing voor het reguleren van het waterpeil. Gemalen trekken veel aandacht, wanneer het om water gaat, als architectonisch object, of als ze hun grote nut bewijzen als het er echt toe doet. Maar het beheer van oppervlaktewater en het onderhoud van dijken en waterlopen verdient voortdurend aandacht. Zeker met het toenemende aanbod aan regenwater en droogte bestrijding (inlaten van water). Pannekoek GWW B.V. is als grond-, weg- en waterbouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw en renovatie van gemalen. Voor de bouw van een gemaal worden wij ingeschakeld door opdrachtgevers als overheden, projectontwikkelaars en waterschappen. Wij zorgen onder de meest uiteenlopende omstandigheden voor een perfecte uitvoering van de aanleg van een visvriendelijk gemaal of oppervlakte gemaal.

Waarom een gemaal?

Gemalen hebben drie functies: ze malen overtollig water vanuit polders naar rivieren, bij droogte voeren ze water aan om het water op peil te brengen en ze kunnen zorgen voor doorspoeling van het water om de waterkwaliteit op peil te houden. In tijden van afwisselend grote droogte en forse hoeveelheden regenwater in korte tijd, is de aanleg van visvriendelijke gemalen en capaciteitsvergroting van gemalen stof tot nadenken. Vispasseerbare stuwen en gemalen bieden ideale manieren voor het beheer van water. Sneller kunnen ingrijpen als de situatie daarom vraag, is dus het devies. Pannekoek GWW B.V. is zeer ervaren in het ontwerpen, produceren en aanleggen van gemalen en oppervlakte gemalen voor waterregulatie. En omdat elke situatie anders is, en vraagt om een unieke uitvoering van de aanleg van een gemaal, bouwen wij een gemaal volledig volgens de wensen en eisen rond uw project.

gemalen aanleg
Gemaal

Bouw gemaal van ontwerp tot realisatie

Voor het gehele proces, van (bouwteam)ontwerp tot aan de realisatie van gemalen of oppervlakte gemaal, kunt u bij ons terecht. De ontwerpers en engineers van Pannekoek GWW B.V. bekijken voor uw project welke soort gemaal het best zal voldoen. Uw wensen worden hierbij nauwkeurig meegenomen voor een wederzijds bevredigend eindresultaat. Door open communicatie en ervaring in ons specialisme, zorgen wij ervoor dat verrassingen bij de bouw van een gemaal zijn uitgesloten.

Waarom Pannekoek GWW B.V. voor gemaal bouw?

Als u kiest voor de aanleg van een gemaal door Pannekoek GWW B.V., kunt u altijd rekenen op:

  • Uitvoering van alle grondverzet-, graaf- en betonwerkzaamheden
  • Gecertificeerde kwaliteit: NEN-EN-ISO 9001, VCA** en SIKB 7000
  • MVO & Veiligheid: Safety Culture Ladder en CO2-prestatieladder
  • Veel kennis en ervaring: sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening in grondverzet en weg- en waterbouw
  • Materieelverhuur met machinist

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen voor gemaal aanleg

Alle werkzaamheden die nodig zijn voor de bouw van een gemaal of oppervlakte gemaal kunt u in de vertrouwde en ervaren handen leggen van de gecertificeerde specialisten van Pannekoek GWW B.V.. Meer weten? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.