• Gecertificeerde kwaliteit
  • Sinds 1964 actief
  • Allround dienstverlening
  • Ook voor verhuur van materieel

NIEUWE SCANIA P 360 XPI VOOR PANNEKOEK GWW B.V.

9 december 2009

De drie-asser zal worden ingezet voor diverse werkzaamheden in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). Aflevering vond plaats door de Scania vestiging in Deventer waar, middels het afgesloten reparatie- en onderhoudscontract, ook het onderhoud zal worden uitgevoerd.

De Scania P 360 CB 6×4*4HNA wordt door de voorste twee assen aangedreven en heeft een hydraulisch gestuurde en hefbare naloopas. De 360pk/1850Nm sterke XPI motor biedt grote voordelen voor bouwtoepassingen. Zo is er door het ontbreken van het AdBlue systeem extra ruimte beschikbaar aan het chassis. Daarnaast biedt het extra gemak voor de chauffeur aangezien er geen AdBlue hoeft te worden getankt. Er is gekozen voor de CP16 cabine, mede vanwege de extra ruimte achter de stoelen.

Pannekoek GWW B.V. is een allround aannemersbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw. De meeste projecten hebben betrekking op aanleg, onderhoud en herstel van infrastructurele werken. Dit varieert van grondwerk, riolering, betonwerk, waterbouw, waterzuivering, saneringen tot sloopwerkzaamheden. Daarnaast houdt Pannekoek zich ook bezig met het verhuren van grondverzetmaterieel en containers. Tot de klanten behoren uiteenlopende partijen, van overheden, semi-overheden, bedrijven tot particulieren. (bron: scania.nl)