Historie

De basis voor ons huidige bedrijf is al ruim veertig jaar geleden gelegd. In 1964 werd loon- en grondverzetbedrijf J.L. Pannekoek B.V. opgericht. De onderneming groeide in de loop der jaren uit tot een betrouwbare partner in de GWW-sector.

Na dertig jaar namen Wim Moerkerken en Joop Fikse het bedrijf over. Beide heren brachten veel kennis en ervaring met zich mee, opgedaan tijdens hun werkzaamheden bij middelgrote aannemersbedrijven. Dit zorgde ervoor dat het bedrijf zich binnen enkele jaren kon presenteren als gerenomeerd aannemersbedrijf, onder de naam Pannekoek GWW B.V.

Door de komst van een eigen ontwerpafdeling in 1999, kan de voorbereiding van projecten binnen ons eigen bedrijf plaatsvinden. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de steeds groter wordende vraag van onze opdrachtgevers om deel te nemen aan innovatieve aanbestedingsvormen (Design en Construct).

Sinds 2000 heeft Pannekoek GWW B.V. zich ook gespecialiseerd in het uitvoeren van civieltechnische opdrachten op en nabij waterzuiveringsinstallaties. Deze projecten worden sindsdien naast de bestaande GWW-werkzaamheden uitgevoerd.

In het jaar 2008 nam Wouter van Ee het roer over, die al ruim tien jaar werkzaam is binnen Pannekoek GWW B.V. Met zijn kennis en ervaring zal hij de ontwikkeling van Pannekoek GWW B.V. verder voortzetten.

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder