Historie

De basis voor ons huidige bedrijf is al ruim veertig jaar geleden gelegd. In 1964 werd loon- en grondverzetbedrijf J.L. Pannekoek B.V. opgericht. De onderneming groeide in de loop der jaren uit tot een betrouwbare partner in de GWW-sector.

Na dertig jaar namen Wim Moerkerken en Joop Fikse het bedrijf over. Beide heren brachten veel kennis en ervaring met zich mee, opgedaan tijdens hun werkzaamheden bij middelgrote aannemersbedrijven. Dit zorgde ervoor dat het bedrijf zich binnen enkele jaren kon presenteren als gerenomeerd aannemersbedrijf, onder de naam Pannekoek GWW B.V.

Door de komst van een eigen ontwerpafdeling in 1999, kan de voorbereiding van projecten binnen ons eigen bedrijf plaatsvinden. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de steeds groter wordende vraag van onze opdrachtgevers om deel te nemen aan innovatieve aanbestedingsvormen (Design en Construct).

Sinds 2000 heeft Pannekoek GWW B.V. zich ook gespecialiseerd in het uitvoeren van civieltechnische opdrachten op en nabij waterzuiveringsinstallaties. Deze projecten worden sindsdien naast de bestaande GWW-werkzaamheden uitgevoerd.

In het jaar 2008 nam Wouter van Ee het roer over, die al ruim tien jaar werkzaam is binnen Pannekoek GWW B.V. Met zijn kennis en ervarin