• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondverzetbedrijf Zutphen

Voor een optimaal resultaat

Grondverzet- en graafwerkzaamheden in Zutphen door Pannekoek GWW B.V.

Grondverzet, rioleringswerkzaamheden, waterwerken en verhardingen (bestrating, asfalt en beton) in Zutphen en omgeving nodig? Schakel hiervoor de gecertificeerde specialisten in van Pannekoek GWW B.V. Als aannemer in grondverzet- en graafwerkzaamheden verrichten wij al vele decennia onze diensten voor de nutsbedrijven, waterschappen en overheden in Zutphen en de provincie Gelderland. Ook voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren doen wij veel grondverzet- en graafwerkzaamheden voor zowel grote als kleine projecten. Ons werk is meestal de start van een project. Nauwkeurigheid, efficiƫntie en vakkennis van een vakspecialist als Pannekoek GWW B.V. is hierbij van het grootste belang, omdat een misrekening bij de start later in het project ongewenste gevolgen kan hebben. Hieronder leest u wat wij als allround grondverzetbedrijf in Zutphen voor u kunnen betekenen.

Grondwerk en bestrating

Grondwerk staat aan het begin van alle werkzaamheden bij elk bouwproject. Het is teven de basis waarop en heel project steunt. Goed grondwerk is dus bepalend voor het al dan niet slagen hiervan. Grondwerk in Zutphen dat wij voor u kunnen uitvoeren is onder andere grondverzet, graafwerkzaamheden en het aanbrengen van zand en granulaat. Ook de verharding voor alles wat bereden en belopen wordt, kunnen wij verzorgen. Van grootschalige werken op openbare wegen en bedrijfsterreinen tot kleinschalige projecten die minder in het oog springen. Wij leveren deskundige vakmensen voor machinale bestrating en asfalteren, sierbestrating en het handmatig bestraten.

Reconstructie Heerderweg-Hoofdstraat binnen de bebouwde kom van Epe zutphen
Drie bruggen in Brummen klaar voor de toekomst

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Riool aanleggen in Zutphen

Ook riool aanleggen in Zutphen en alle voorkomende werkzaamheden rondom de aanleg van rioleringen en rioolleidingen kunnen wij voor u verzorgen. Riolering is uiteraard onmisbaar als het ondergrondse netwerk voor de afvoer van afvalwater en regenwater. Rioolwerk en de aanleg van deze infrastructuur is werk voor ervaren specialisten. Daartoe behoren ook werkzaamheden als de aanleg van een schoon- en vuilwaterriolering, persriolering en huisaansluitingen.

Waterbouw werkzaamheden

Wij werken ook graag met, op en rondom water! Of het nu gaat om het plaatsen van beschoeiingen, waterkeringen of damwanden, of het graven van watergangen en sloten in Zutphen. Ook de aanleg van natuurvriendelijke oevers en bruggen rekenen we hierbij. Uw aanvraag op het gebied van waterbouw is een uitdaging die wij altijd met veel plezier aangaan.

Grondverzet werkzaamheden in Zutphen door Pannekoek GWW B.V.

Samengevat kunt u op het gebied van onze grondwerk service in Zutphen bij ons onder andere terecht voor:

 • Het bouwrijp maken van terreinen
 • Het graven van sleuven voor riolering en kabels
 • Het profileren en egaliseren van percelen
 • Het aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • Het aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • Het uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • De aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • Het verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Contact opnemen voor grondverzet in Zutphen

Bouw- en woonrijp maken van een woonwijk, het graven van sleuven voor riolering, of het egaliseren van een tuin: allemaal werkzaamheden waarbij u bij grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. verzekerd bent van een optimaal resultaat. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk, of wilt u direct een prijsopgave aanvragen? Neem dan snel contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.