• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondverzetbedrijf Wijchen

Voor een optimaal resultaat

Grondverzet- en graafwerkzaamheden in Wijchen door Pannekoek GWW B.V.

Grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. is de aannemer voor het verrichten van grondverzet, bestratings- en rioleringswerkzaamheden en waterwerken in de regio Wijchen. Met het beste materieel en onze vakbekwame specialisten zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw grondwerkzaamheden. Wij doen dit werk al sinds 1964 en verrichten vanaf het begin grondverzet- en graafwerkzaamheden voor vele opdrachtgevers. Dat zijn onder andere nutsbedrijven, waterschappen en overheden in Wijchen en omgeving. Ook vele bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren maken gebruik van onze diensten op het gebied van grondverzet- en graafwerkzaamheden. Die projecten kunnen in omvang zeer verschillen. In ons werk in grondverzet en andere grondwerkzaamheden komt nauwkeurigheid, efficiƫntie en vakkennis zeer nauw. Daar kunt u bij ons gegarandeerd op rekenen! Hieronder leest u wat wij als allround grondverzetbedrijf in Wijchen voor u kunnen betekenen.

Grondwerk en bestrating

Grondwerk is de basis voor alle bouwprojecten. Dat moet altijd met grote zorgvuldig worden uitgevoerd. Dan weet u zeker dat uw dat uw project aan het einde van de rit succesvol opgeleverd kan worden. Grondverzet, graafwerkzaamheden en het aanbrengen van zand en granulaat zijn de allereerste grondwerkzaamheden. Daarna verzorgen wij ook met veel enthousiasme de verharding die daarna nodig is voor alle grond die bereden en belopen moet worden op de projectlocatie. Daarvoor leveren wij de deskundige vakmensen en het materieel dat nodig is voor machinale bestrating, asfalteren, sierbestrating en handmatig bestraten.

Aanpassingen luchtbehandeling RWZI Apeldoorn
grondverzetbedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Ook riool aanleggen bij uw project in Wijchen

Ook riool aanleggen bij uw project in Wijchen is voor ons geen probleem. Wij verzorgen graag het voor de aanleg benodigde grondwerk voor riolering in Wijchen en de daarvoor benodigde infrastructuur. Rioolwerk en de bijbehorende infra is werk voor ervaren specialisten. Zo verzorgen we ook werkzaamheden zoals de aanleg van schoon- en vuilwaterriolering, rioolleidingen, persriolering en huisaansluitingen.

Grondverzet werkzaamheden in Wijchen

Hieronder ziet u een globaal overzicht van het grondwerk dat Pannekoek GWW B.V. voor u kan uitvoeren:

 • bouwrijp maken van terreinen
 • graven van sleuven voor riolering en kabels
 • profileren en egaliseren van percelen
 • aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Contact opnemen voor grondverzet in Wijchen

Het bouw- en woonrijp maken van een woonwijk, het graven van sleuven voor riolering, of het egaliseren van een tuin zijn allemaal werkzaamheden waarbij u bij grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. van op aan kan. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk, of wilt u direct een prijsopgave aanvragen? Neem dan snel contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.