• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondverzetbedrijf Nijmegen

Voor een optimaal resultaat

Pannekoek GWW B.V. voor al uw grondwerk in Nijmegen

Pannekoek GWW B.V. is het allround grondverzetbedrijf voor al uw grondverzet, rioleringswerkzaamheden, waterwerken en verhardingen (bestrating, asfalt en beton) in Nijmegen. Wij zijn al jaren de betrouwbare partner voor nutsbedrijven, waterschappen en overheden voor grondverzet- en graafwerkzaamheden in Nijmegen en rest van Gelderland. Voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren zijn wij ook veel actief voor de uitvoering van kleine en grote (bouw)projecten. Het ontgraven en verzetten van grond is vaak de start van een veel omvangrijker (bouw)project. Op basis van onze vakkennis en ervaring weten wij als geen ander dat juist bij dit soort grondwerk nauwkeurigheid en efficiëntie van groot belang zijn. Onderstaand leest u meer over hoe wij u als allround grondverzetbedrijf in Nijmegen van dienst kunnen zijn.

Grondwerk en bestrating

Grondwerk en grondverzet staat aan de basis van alle werkzaamheden rond een bouwproject. Het is bovendien bepalend voor het eindresultaat. Grondwerk in Nijmegen voor uw project kan onder andere bestaan uit grondverzet, graafwerkzaamheden en het aanbrengen van zand en granulaat. Ook kunnen wij bestrating en asfalteerwerkzaamheden verzorgen voor alle grond die bereden en belopen gaat worden. Dat kan zeer divers zijn: van grootschalige werken op openbare wegen en bedrijfsterreinen tot kleinschalige projecten en renovaties. Voor grondwerk leveren wij altijd de beste vakmensen. Zo ook voor machinale bestrating en asfalteren, sierbestrating en het ‘ouderwetse’ handwerk voor bestrating.

BRM MOLENBEEK TE NUNSPEET
Aanpassingen luchtbehandeling RWZI Apeldoorn

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Rioleringswerkzaamheden

Riolering is het ondergrondse netwerk voor de afvoer van afvalwater en regenwater. Alle voorkomende werkzaamheden die horen bij de aanleg van rioleringen en rioolleidingen behoren ook tot het grondwerk in Nijmegen. De aanleg van deze infrastructuur is gespecialiseerd vakwerk. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring voeren wij alle veel voorkomende rioleringswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan schoon- en vuilwaterriolering, persriolering en huisaansluitingen.

Waterbouw

Voor waterbouw zijn wij ook uw gespecialiseerde partner. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van beschoeiingen, damwanden en stuwen, het graven in Nijmegen van watergangen en sloten of de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze grondverzet werkzaamheden in Nijmegen

In het kort: u kunt voor onze grondwerk service in Nijmegen bij ons onder andere terecht voor:

 • Het bouwrijp maken van terreinen
 • Het graven van sleuven voor riolering en kabels
 • Het profileren en egaliseren van percelen
 • Het aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • Het aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • Het uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • De aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • Het verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Contact opnemen voor grondverzet in Nijmegen

Of het nu gaat om het bouw- en woonrijp maken van een woonwijk, het graven van sleuven voor riolering, of het egaliseren van een tuin; bij grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.