• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondverzetbedrijf Ede

Voor een optimaal resultaat

Pannekoek GWW B.V. verzorgt al uw grondverzet in Ede

Op zoek naar een deskundig grondverzetbedrijf in Ede? Pannekoek GWW B.V. is het allround grondverzetbedrijf voor al uw grondverzet, rioleringswerkzaamheden, waterbouw en verhardingen (bestrating, asfalt en beton) in Ede en omstreken. Wij zijn al sinds 1964 aannemer en uitvoerder van grondverzet- en graafwerkzaamheden in Ede en de Gelderse regio voor onder andere nutsbedrijven, waterschappen en overheden. Wij verzorgen daarnaast ook grondwerk voor kleinere en grote (bouw)projecten in opdracht van bedrijven en particulieren. Het begin van een omvangrijk (bouw)project behelst meestal het ontgraven en grond verzetten op een terrein. Nauwkeurigheid en efficiëntie is van het grootste belang bij dit soort grondwerk. Hoe wij u als allround grondverzetbedrijf in Ede optimaal van dienst kunnen zijn, ziet u hieronder.

Grondwerk en bestrating

Grondwerk en grondverzet staat eigenlijk altijd aan de basis van alle werkzaamheden rond projectbouw. Zij vormen dan ook de basis voor het uiteindelijke resultaat. De grondwerkzaamheden in Ede voor uw project kunnen bijvoorbeeld grondverzet zijn, maar ook graafwerkzaamheden en het aanbrengen van zand en granulaat. Binnen een project kunnen wij ook verharding aanbrengen in de vorm van bestrating en asfaltering. Dat kunnen grootschalige werken op openbare wegen en bedrijfsterreinen zijn, maar ook kleinschalige projecten en renovaties. Als u ons inschakelt mag u altijd rekenen op de inzet van de beste vakmensen. Zo ook voor werkzaamheden als machinale bestrating en asfalteren, het leggen van sierbestrating en/of het ‘ouderwetse’ klinkers leggen.

Reconstructie Hoofdstraat- Zuid en Kruising Kalverstraat
Grote Wetering Klarenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Rioleringswerkzaamheden in Ede

Voor de afvoer van afval- en regenwater is riolering nodig. Alle voorkomende werkzaamheden voor een riolering en rioolleidingen leggen behoren ook tot het grondwerk in Ede. Een riool infrastructuur aanleggen is specialistisch werk dat onze vakmensen tot in de puntjes beheersen. Wij voeren met plezier al uw rioleringswerkzaamheden uit, zoals schoon- en vuilwaterriolering, persriolering en huisaansluitingen.

Waterbouw

Waterbouw behoort ook tot onze expertise. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het plaatsen van beschoeiingen, damwanden en stuwen, het graven in Ede van watergangen en sloten, of de aanleg van natuurvriendelijke oevers en bruggen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze grondverzet werkzaamheden in Ede

Wat kunt u onder andere verwachten van onze grondwerk service in Ede?:

 • Het bouwrijp maken van terreinen
 • Het graven van sleuven voor riolering en kabels
 • Het profileren en egaliseren van percelen
 • Het aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • Het aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • Het uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • De aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • Het verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Contact opnemen voor grondverzet in Ede

Voor het bouw- en/of woonrijp maken van een hele woonwijk, het graven van sleuven voor riolering, of het egaliseren van een tuin schakelt u grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. in Ede in. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk in Ede, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.