• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondverzetbedrijf Arnhem

Voor een optimaal resultaat

Pannekoek GWW B.V. voor al uw grondwerk in Arnhem

Zoekt u een grondverzetbedrijf in Arnhem? Pannekoek GWW B.V. is het allround grondverzetbedrijf voor al uw grondverzet, rioleringswerkzaamheden, waterbouw en verhardingen (bestrating, asfalt en beton) in Arnhem. Al sinds 1964 verzorgen wij voor nutsbedrijven, waterschappen en overheden grondverzet- en graafwerkzaamheden in Arnhem en de Gelderse regio. Ook doen wij grondwerk voor kleinere en grote (bouw)projecten voor bedrijven en particulieren. Het startsein voor een omvangrijker (bouw)project is in de meeste gevallen altijd ontgraven en grond verzetten. Nauwkeurigheid en efficiëntie is bij dit soort grondwerk van het grootste belang. Hoe wij u als allround grondverzetbedrijf in Arnhem optimaal van dienst kunnen zijn, leest u hieronder.

Grondwerk en bestrating

De basis van alle werkzaamheden bij projectbouw is altijd grondwerk en grondverzet. Deze werkzaamheden leggen ook de basis voor het uiteindelijke resultaat. Grondwerk in Arnhem voor uw project kan bestaan uit onder andere grondverzet, graafwerkzaamheden en het aanbrengen van zand en granulaat. Ook kunnen wij verharding aanbrengen in de vorm van bestrating en asfaltering. Dat kunnen grootschalige werken op openbare wegen en bedrijfsterreinen zijn tot aan kleinschalige projecten en renovaties. Voor grondwerk kunt u bij ons altijd rekenen op de inzet van de beste vakmensen. Dat geldt uiteraard ook bij werkzaamheden als machinale bestrating en asfalteren, sierbestrating aanbrengen en het ‘ouderwetse’ handwerk voor bestrating.

Drie bruggen in Brummen klaar voor de toekomst
Reconstructie Hoofdstraat- Zuid en Kruising Kalverstraat

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Rioleringswerkzaamheden in Arnhem

Riolering is het ondergrondse netwerk voor de hoognodige afvoer van afvalwater en regenwater. Alle voorkomende werkzaamheden die horen bij een riolering en rioolleidingen leggen behoren ook tot het grondwerk in Arnhem. Het aanleggen van een riool infrastructuur is werk voor echte specialisten. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring voeren wij alle voorkomende rioleringswerkzaamheden uit, zoals schoon- en vuilwaterriolering, persriolering en huisaansluitingen.

Waterbouw

Wij zijn ook gespecialiseerd in waterbouw. Daarbij kunt u denken aan het plaatsen van beschoeiingen, damwanden en stuwen, het graven in Arnhem van watergangen en sloten of de aanleg van natuurvriendelijke oevers en bruggen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze grondverzet werkzaamheden in Arnhem

Wat kunt u onder andere verwachten van onze grondwerk service in Arnhem?:

 • Het bouwrijp maken van terreinen
 • Het graven van sleuven voor riolering en kabels
 • Het profileren en egaliseren van percelen
 • Het aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • Het aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • Het uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • De aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • Het verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Contact opnemen voor grondverzet in Arnhem

Voor het bouw- en/of woonrijp maken van een hele woonwijk, het graven van sleuven voor riolering, of het egaliseren van een tuin bent u bij grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. aan het juiste adres voor een optimaal resultaat. Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk, of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.