• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondverzetbedrijf Apeldoorn

Voor een optimaal resultaat

Pannekoek GWW B.V. voor al uw grondwerk in Apeldoorn

Pannekoek GWW B.V. is het allround grondverzetbedrijf voor al uw grondverzet, rioleringswerkzaamheden, waterwerken en verhardingen (bestrating, asfalt en beton) in Apeldoorn en omgeving. Grondverzet- en graafwerkzaamheden verrichten wij al vele decennia voor de nutsbedrijven, waterschappen en overheden in Apeldoorn en de provincie Gelderland en omstreken. Daarnaast verzorgen wij ook veel kleine en grotere projecten voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Het ontgraven en verzetten van grond is vaak het eerste stadium van een veel omvangrijker (bouw)project. Wij weten als geen ander dat juist bij deze werkzaamheden nauwkeurigheid, efficiƫntie en vakkennis vereist is. Hieronder leest u meer over wat wij als allround grondverzetbedrijf in Apeldoorn voor u kunnen betekenen.

Grondwerk en bestrating

Het grondwerk is de basis voor alle werkzaamheden die bij een bouwproject komen kijken en is bepalend voor het eindresultaat. Ons grondwerk in Apeldoorn bestaat onder andere uit graafwerkzaamheden, inclusief het daarbij behorende levering en aanbrengen van zand, grond en funderingen. Van grootschalige werken op openbare wegen en bedrijfsterreinen tot kleinschalige projecten en renovaties: wij leveren deskundig advies voor het toepassen van verhardingen met in acht genomen de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

grondverzetbedrijf
grondwerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Rioleringswerkzaamheden

Tot grondwerk in Apeldoorn behoren ook alle voorkomende werkzaamheden rondom de aanleg van rioleringen en rioolleidingen. Riolering is het ondergrondse netwerk voor de afvoer van afvalwater en regenwater. De aanleg van deze infrastructuur is gespecialiseerd vakwerk. Wij voeren, op basis van kennis en jarenlange ervaring, alle voorkomende rioleringswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan schoon- en vuilwaterriolering, persriolering en huisaansluitingen.

Waterbouw

Wij werken ook graag met, op en rondom water! Of het nu gaat om het plaatsen van beschoeiing, het graven in Apeldoorn van watergangen en sloten of de aanleg van natuurvriendelijke oevers en bruggen; uw aanvraag is onze uitdaging!

Onze grondverzet werkzaamheden in Apeldoorn

Samengevat kunt u binnen onze grondwerk service in Apeldoorn bij ons onder andere terecht voor:

 • Het bouwrijp maken van terreinen
 • Het graven van sleuven voor riolering en kabels
 • Het profileren en egaliseren van percelen
 • Het aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • Het aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • Het uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • De aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • Het verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Contact opnemen voor grondverzet in Apeldoorn

Of het nu gaat om het bouw- en woonrijp maken van een woonwijk, het graven van sleuven voor riolering, of het egaliseren van een tuin; bij grondverzetbedrijf Pannekoek GWW B.V. bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk, of wilt u direct een prijsopgave aanvragen? Neem dan snel contact met ons op 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.