Wehkamp Zwolle is klaar voor de toekomst

Pannekoek GWW B.V. heeft het parkeerterrein van de Wehkamp uitgebreid met 60 parkeerplaatsen. Dit is ongeveer 1.500 m2 aan grond- en straatwerk. De klinkers die zijn gebruikt voor de parkeerplaatsen zijn speciaal gemaakt om in het thema van de Wehkamp te blijven. De klinkers zijn vervolgens machinaal gelegd met behulp van vacuüm unit.

Daarnaast is de riolering aangepast en de verlichting verplaatst. Doordat Pannekoek GWW B.V. een zelf gemaakte ‘nood inrit’ heeft gemaakt, heeft de Wehkamp in de tijdsperiode van 5 weken (tijdens de werkzaamheden) geen last gehad van de werkzaamheden. Hierdoor kon de Wehkamp haar eigen werkzaamheden blijven doen. Hieruit blijkt dat Pannekoek GWW B.V. met de opdrachtgever meedenkt en de omgeving zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Al met al kan Pannekoek GWW B.V. zeggen dat de Wehkamp Zwolle weer klaar is voor de toekomst.

Opdrachtgever:WDP
Plaats:Zwolle

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder