Vervangen chemicaliënopslag rwzi Soest en rwzi Amersfoort

In opdracht van Waterschap Vallei en Veluwe is aan Pannekoek GWW B.V. gevraagd om voor de rwzi Soest een nieuwe chemicaliëndosering te bouwen conform de huidige richtlijnen van de BRL-K903.

De werkzaamheden betreffen in hoofdzaak het coördineren, ontwerpen, tekenen, vervaardigen, leveren en bedrijfsvaardig opleveren en moet de nieuwe bouwkundige werken, civieltechnische, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie gedurende 12 maanden garanderen.

Opdrachtgever:Waterschap Vallei en Veluwe
Plaats:Soest en Amersfoort

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder