Unilocatie Wachtelenberg te Epe

Op het Sportpark De Wachtelenberg is de bouw van een brede school, de Unilocatie, in uitvoering. De school wordt vanaf het schooljaar 2015-2016 in gebruik genomen en biedt plaats aan twee basisscholen, twee kinderdagverblijven en de buurthoeve. De school wordt gebouwd in de directe omgeving van de sportcomplexen van SV Epe (voetbalvereniging), TV Epe (tennisvereniging), MHC Epe (hockey-vereniging) en Cialfo (atletiekvereniging).

De inrichting van de openbare ruimte bestaat in hoofdzaak uit:

  • de aanleg van parkeervoorzieningen die zowel de door de scholen als de verenigingen gebruikt gaan worden;
  • het reconstrueren van een deel van de Wachtelenbergweg en de Sportlaan;
  • het afkoppelen van de omgeving door de aanleg van een infiltratieriool;
  • de aanleg van de groenvoorzieningen;
  • het opwaarderen van de openbare verlichting.

Daarnaast worden de riolerings- en verhardingswerkzaamheden op het schoolterrein meegenomen in het werk.

Opdrachtgever:Gemeente Epe
Plaats:Epe

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder