Revisie gemaal Malesluis

Het gemaal Malesluis is gebouwd in 1989 en verkeert grotendeels nog in de oorspronkelijke toestand. Behoudens het normale onderhoud zijn er verder geen grote verbouwingen of revisies uitgevoerd. Het gemaal bemaalt twee verschillende peilgebieden: de Coelhorsterwetering en de Malewetering.

Aanleiding van het project:
De huidige installaties zijn verouderd en behoeven revisie. Tevens is gebleken dat de capaciteit voor het peilgebied Malewetering in tijden van extreem waterbezwaar tekortschiet.

Hoofddoelstellingen van het project zijn:
Het garanderen van voldoende afvoercapaciteit voor het peilgebied Malewetering en het peilgebied Coelhorsterwetering.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit:

  • een gefaseerde uitvoering (zie ook globale uitvoeringsplanning);
  • het vervaardigen van tekeningen, berekeningen en (werk) plannen;
  • het uitvoeren van bemalingswerkzaamheden;
  • het uitvoeren van grondwerk;
  • het aanbrengen van een stalen leiding;
  • in het werk te storten beton;
  • het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden;
  • het uitvoeren van bijkomende werkzaamheden.
Opdrachtgever:Waterschap Vallei en Veluwe
Plaats:Hoogland

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder