Renovatie schotbalkstuw met bijbehorende schotbalkstuwhuisje

Ten behoeve van het herstelproject "Nieuwe Oosterhuizerspreng en bossen" te Oosterhuizen is er een schotbalkstuw en het bijbehorende schotbalkstuwhuisje gerenoveerd. Uitgangspunt van de herstelwerkzaamheden was, dat er zoveel mogelijk authentieke elementen bewaard zouden moeten blijven. Het metselwerk en het voegwerk is plaatselijk hersteld en alleen de kapconstructie van het huisje is met nieuwe materialen gemaakt, de dakpannen zijn weer hergebruikt. Op deze manier is de functionaliteit van de bouwwerkjes weer voor vele jaren gewaarborgd.

De foto's zijn van voor- tijdens en na de renovatie.

Opdrachtgever: Waterschap Veluwe
Plaats: Oosterhuizen

 

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder