Reconstructie Hoofdstraat- Zuid en Kruising Kalverstraat

In opdracht van de Gemeente Apeldoorn zal Pannekoek GWW BV het project ‘Reconstructie Hoofdstraat- Zuid en Kruising Kalverstraat’ uitvoeren.

De werkzaamheden aan de Hoofdstraat in Apeldoorn, in het deel tussen de Kalverstraat en het Stationsplein, zijn in volle gang.

De kruising Kalverstraat-Hoofdstraat is inmiddels heringericht. Van half augustus tot en met oktober wordt de rest van het zuidelijke deel van de Hoofdstraat aangepakt. Voetganger en fietsers van en naar het station worden gedurende de werkzaamheden omgeleid via de Stationsstraat. Voor gemotoriseerd verkeer loopt de omleidingsroute via de Molenstraat. Met de werkzaamheden in de Hoofdstraat zet de gemeente Apeldoorn in op toegankelijkheid en veiligheid. Evenals op een fraaier straatbeeld. Vanuit het centrum wordt namelijk dezelfde lijn doorgezet tot aan het Stationsplein; met meer groen en straatwerk in plaats van asfalt.

Opdrachtgever:Gemeente Apeldoorn
Plaats:Apeldoorn

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder