Onderhoud en sanering Hartense Molenbeek

De herstelwerkzaamheden worden verricht aan de Hartense Molenbeek. De Hartense Molenbeek ontspringt op de oostelijke flank van het Veluwse Massief ter hoogte van het buurtschap Niersen. De beek loopt ter hoogte van de Niersenseweg, Hattemseweg en de Emmalaan naar het Landgoed Cannenburgh. Via de noordzijde van het landgoed loopt de beek via de bebouwde kom van Vaassen richting de Grift.

De werkzaamheden bestaan uit:

 1. Opruimenwerkzaamheden
  • beschoeiing
  • duikers
  • brug
  • jonge opstand/ begroeiing
 2. het baggeren van de watergangen;
 3. het verlagen van een wal;
 4. het kappen van bomen;
 5. het reinigen van duikers;
 6. het aanbrengen van een doorlaat voor wild;
 7. het aanbrengen van nieuwe beschoeiing. 

 

Opdrachtgever: Waterschap Veluwe
Plaats: Vaassen

 

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder