Maatregelen sluiten overstorten Vaassen; Kouwenaarspad

Het project “Maatregelen sluiten overstorten Vaassen; Kouwenaarspad” omvat het ontwerp en realisatie voor beoogde sluiting van de bestaande overstorten aan het Kouwenaarspad te Vaassen en het ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van de bouw van een bergingsvoorziening met een inhoud van 700m³.

De bergingsvoorziening wordt uitgevoerd middels GVK-buizen Ø 3000 , een betonnen externe overstortput, 700m³ en een betonnen verzamel cq pompput.

Opdrachtgever: Gemeente Epe
Plaats: Vaassen

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2008/5.1, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder