Maatregelen Kasteelgracht Apeldoorn

In Apeldoorn (Woudhuis) heeft Pannekoek GWW B.V. twee stuwen gebouwd met een vaste overlaat bestaande uit een stalen damwand en een combi-gemaal. Met deze verschillende maatregelen is het de bedoeling dat het waterpeil in de verschillende delen van de gracht toe gaat nemen. Er is gekozen voor het vervangen van twee lekkende stuwen. De bodem van het instroombed bij de stuwen is voorzien van een leemlaag en de bodem van het uitstroombed is voorzien van beton. Daarnaast is een combi-gemaal geplaatst welke bij lage waterstanden water uit het lage pand richting het hoge pand pompt en wanneer nodig grondwater oppompt om de gracht te vullen. Bij de kasteeltoren is een muurtje geplaatst dat bij hevige regenval voorkomt dat op de parkeerplaats wateroverlast ontstaat. 

Opdrachtgever:Waterschap Vallei en Veluwe
Plaats:Apeldoorn

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder