Kasteelgracht Apeldoorn

In opdracht van Waterschap Vallei en Veluwe heeft Pannekoek GWW werkzaamheden aan de kasteelgracht in het Woudhuis in Apeldoorn uitgevoerd. Bij deze werkzaamheden is de in slechte staat verkerende houten overlaat verwijderd en vervangen voor een nieuw vaste overlaat van stalen damwand. De grachtbodem tussen de vaste overlaat en de toegangsbrug van het kasteel (Woudhuizerallee) is beleemd.

In algemene termen omvatten de werkzaamheden:

  • Verzorgen communicatie met aanwonenden.
  • Verwijderen houten stuw.
  • Aanbrengen vaste overlaat van stalen damwand.
  • Ontgraven, afvoeren en verwerken van bagger/grond vanuit de watergang.
  • Aanbrengen leemlaag (tussen nieuw te plaatsen stalen damwand en toegangsbrug).
  • Terrein/omgeving weer herstellen in oorspronkelijke staat.
Opdrachtgever:Waterschap Vallei en Veluwe
Plaats:Apeldoorn

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder