Calamiteitenberging RWZI Epe

In opdracht van de het Waterschap Vallei en Veluwe zal Pannekoek GWW BV het project ‘Calamiteitenberging rwzi Epe’ uitvoeren.

Het rioleringssysteem van de gemeente Epe komt ten tijden van hevige regenval capaciteit te kort. Hierdoor ontstaat wateroverlast. Het doel van de Gemeente Epe en Waterschap Vallei en Veluwe is het terugdringen van de wateroverlast door de realisatie van een calamiteitenberging op de rwzi Epe.

Dit is mogelijk door de ombouw van de bestaande, niet in gebruik zijnde, Aeratietank. Daarnaast zullen een aantal niet meer in zijde installatieonderdelen op de rwzi geamoveerd moeten worden en wordt er een deel van het op het rwzi-terrein aanwezige rioolstreng vervangen.

Opdrachtgever:Waterschap Vallei en Veluwe
Plaats:Epe

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder