Bergbezinkvoorziening (BBV) nabij (RSG) Noord Oost Veluwe.

Pannekoek GWW B.V. heeft in opdracht van de gemeente Epe een bergbezinkvoorziening aangelegd onder het parkeerterrein nabij de Rijksscholengemeenschap (RSG) Noord Oost Veluwe. Het doel van deze voorziening was het aantal overstorten van het rioolstelsel op de Dorpsche Beek terug te brengen. De voorziening betreft een inhoud van 1.000 m3. In de zomervakantie is de bergbezinkvoorziening in zeer korte tijd geplaatst, zodat de docenten en leerlingen na de vakantie weer gebruik konden maken van het parkeerterrein.

Naast het aanleggen van de BBV is ook de riolering aan de Polweg en de Weemeweg vervangen en is de overstort aangepast. Aansluitend zijn deze wegen weer voorzien van circa 1.000 m2 asfalt.

Opdrachtgever:   Gemeente Epe 
Plaats:                   Epe

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder