Aanpassen gemaal Eibergen

Het rioolgemaal Eibergen voldoet niet meer aan de huidige eisen. Om de Arbo- omstandigheden te verbeteren en om de te voldoen aan de eisen is besloten om de beide pompen te vervangen. In bouwteam verband hebben wij in korte tijd het werk gerealiseerd.  

In algemene termen omvatten de werkzaamheden:
Demonteren, leveren en monteren van de aanwezige pompen, voetbochten, leidingwerk, muurdoorvoerstukken, afsluiters, terugslagkleppen, niveaumetingen en appendages.

Opdrachtgever:Waterschap Rijn en IJssel
Plaats:Eibergen

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder