Aanleg herpetoducten N224

In opdracht van de Provincie Gelderland zullen wij een drietal herpetoducten realiseren onder de N224 tussen Ede en Arnhem. De herpetoducten zijn gesitueerd op de Ginkelse Heide en maken het in de toekomst voor amfibieën en reptielen mogelijk om de N224 (veilig) te passeren.

In algemene termen omvatten de werkzaamheden:

  • Het verwijderen van asfaltverharding;
  • Het aanbrengen van faunapassages;
  • Het aanbrengen van asfaltverhardingen;
  • Het aanbrengen van keerwanden;
  • Het toepassen van verkeersmaatregelen;
  • Het verlagen van bestaande kabels in de berm van de N224.
Opdrachtgever:Provincie Gelderland
Plaats:Gemeente Ede

Andere projecten

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder