Reconstructie Smidsstraat, Willemstraat en Zadelmakersstraat te Elst

Datum: 15-04-2014

Aannemer Pannekoek GWW uit Vaassen gaat dit jaar de werkzaamheden in de Smidsstraat, Willemsstraat en Zadelmakersstraat uitvoeren (reconstrueren). Deze aannemer bleek, ten opzichte van andere aannemers, het beste te scoren. Zo heeft de gekozen aannemer een duidelijk plan van aanpak gemaakt, waarin planning, fasering en communicatie helder staan beschreven en is deze aannemer ook economisch gezien het meest voordelig.  

In april start de aannemer voorbereidende werkzaamheden. In mei starten de eerste werkzaamheden in de Smidsstraat.
 
Voorafgaand aan en tijdens de uitvoering informeert de aannemer u over het verloop van de werkzaamheden. Hiervoor zal de aannemer onder andere gebruik gaan maken van deze website. Ook kunt u straks met vragen en/of klachten direct bij de aannemer terecht. Zo houden we de lijntjes kort en krijgt u snel antwoord op uw vragen. Binnenkort informeert de aannemer direct omwonenden en ondernemers hier verder over.

Bron: Centrum Elst

 

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder