Reconstructie Kwakkenberglaan en Koningin Julianalaan te Berg en Dal

Datum: 02-11-2018

Pannekoek GWW B.V. is gestart in Berg en Dal (provincie Gelderland) voor de reconstructie aan de Koningin Julianalaan en Kwakkenberglaan. In de Kwakkenberglaan wordt een groot bergingsriool aangelegd met een omtrek van 3.000mm. Dit riool moet zorgen voor extra opvang van regenwater. In de Koningin Julianalaan en de Kwakkenberglaan wordt de bestrating vernieuwd. 

 

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder