Pannekoek GWW B.V. verlengt ISO 9001:2008 en VCA** 2008/5.1 certificering

Datum: 07-11-2014

In september 2014 is Pannekoek GWW B.V. door DEKRA Certification B.V. geauditeerd voor de verlenging van onze ISO en VCA certificering.

Na een intensieve week waarbij de auditor van DEKRA alle aspecten van de Pannekoek groep grondig heeft doorgelicht, kon hij geen andere conclusie trekken dan dat Pannekoek GWW B.V. alles op orde heeft.  De certificaten zijn dan ook verlengd tot 1 november 2017.

De verlenging van de certificaten zijn een teken voor onze organisatie en opdrachtgevers dat wij op een vooraf gestelde, en gestructureerde manier, aan kwaliteits- en veiligheidsmanagement doen.

Certificaten

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder