Pannekoek GWW B.V. kiest voor een groene toekomst!

Datum: 13-03-2012

TRAXX dieselbrandstof is een verbeterde dieselolie, speciaal ontwikkeld voor zware dieselmotoren. TRAXX biedt ons enerzijds reductie van CO2-uitstoot en fijn stof en anderzijds een lager brandstofverbruik en dus beter rendement. TRAXX sluit daarom perfect aan op onze filosofie over duurzaam ondernemen.

TRAXX diesel bevat speciale reinigende additieven die continu roetaanslag in de motor voorkomen en verwijderen. Daarnaast zorgt het extra hoge cetaangetal van 55 voor een krachtigere ontbranding. Dit alles vertaalt zich in een CO2-reductie van gemiddeld 3,5 % ten opzichte van andere dieselbrandstoffen.

Onze brandstofleverancier Dalhuisen kon verder met het officiële TRAXX Testrapport aantonen dat wij met TRAXX zo’n 5% minder fijn stof uitstoten. Dit is weer erg belangrijk voor de gezondheid van onze medewerkers en omwonenden.

Met TRAXX kiezen wij bewust voor een schone en efficiënte dieselbrandstof. Op die manier willen wij ook ons steentje bijdragen aan een schoon én leefbaar Nederland!

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder