Nieuwe Tatra truck voor Pannekoek GWW B.V.

Datum: 19-04-2019

De nieuwe, unieke Tatra Phoenix Euro 6 truck behoort nu tot onze inventaris! Wij zijn trotse eigenaar geworden van deze nieuwe truck. Uiteraard zijn wij erg enthousiast over deze investering! 

De truck is niet alleen 'een plaatje' om te zien, Pannekoek GWW B.V. levert hierbij ook een positieve bijdrage aan het milieu. Vanwege een lage uitstoot van CO2 en NOx, voldoet de truck aan de nieuwe milieunormen. 

Nieuwe Tatra truck voor Pannekoek GWW B.V.

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder