Nieuwe Scania P 360 XPI voor Pannekoek GWW B.V.

Datum: 09-12-2009

​De drie-asser zal worden ingezet voor diverse werkzaamheden in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW). Aflevering vond plaats door de Scania vestiging in Deventer waar, middels het afgesloten reparatie- en onderhoudscontract, ook het onderhoud zal worden uitgevoerd.

De Scania P 360 CB 6x4*4HNA wordt door de voorste twee assen aangedreven en heeft een hydraulisch gestuurde en hefbare naloopas. De 360pk/1850Nm sterke XPI motor biedt grote voordelen voor bouwtoepassingen. Zo is er door het ontbreken van het AdBlue systeem extra ruimte beschikbaar aan het chassis. Daarnaast biedt het extra gemak voor de chauffeur aangezien er geen AdBlue hoeft te worden getankt. Er is gekozen voor de CP16 cabine, mede vanwege de extra ruimte achter de stoelen.

Pannekoek GWW B.V. is een allround aannemersbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw. De meeste projecten hebben betrekking op aanleg, onderhoud en herstel van infrastructurele werken. Dit varieert van grondwerk, riolering, betonwerk, waterbouw, waterzuivering, saneringen tot sloopwerkzaamheden. Daarnaast houdt Pannekoek zich ook bezig met het verhuren van grondverzetmaterieel en containers. Tot de klanten behoren uiteenlopende partijen, van overheden, semi-overheden, bedrijven tot particulieren. (bron: scania.nl)

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder