Nieuwe Liebherr A914 Litronic mobiele kraan ingebruik

Datum: 15-09-2015

18 augustus heeft Pannekoek GWW B.V. de nieuwe Liebherr A914 Litronic in gebruik genomen. Deze mobiele kraan is voorzien van een watergekoelde Liebherr Common Rail dieselmotor met oxidatie katalysator, conform de Tier 3B-4 interim, welke een bewuste keuze is van Pannekoek GWW B.V. met het oogpunt op het milieu en brandstofverbruik.

Tevens is de kraan voorzien van een overdruk cabine voor de saneringswerkzaamheden en bevat de kraan meerdere camera’s voor beter overzicht rondom de machine, ten behoeve van de veiligheid.

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder