Nieuwe bedrijfskleding

Datum: 05-02-2013

Al onze medewerkers zijn begin januari in nieuwe bedrijfskleding gestoken. De uniforme bedrijfskleding zorgt voor een betere herkenbaarheid bij zowel de klant als op de werkvloer. Door de nieuwe bedrijfskleding kan het personeel van Pannekoek GWW BV als eenheid naar buiten presenteren, waarbij de identiteit van het bedrijf centraal staat.

We vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers hun werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren. Daarbij hoort ook dat ze ten alle tijden goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. De nieuwe kleding is verstrekt op grond van veiligheidsvoorschriften waarin omschreven staat aan welke reflectieklasse (NEN-EN 471: verhouding van reflecterende oppervlakte ten opzichte van de totale oppervlakte) en waterdichtheid (NEN-EN 343) de kleding moet voldoen.

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder