Historische schutsluis op cobouw.nl

Datum: 19-05-2010

​In opdracht van Waterschap Veluwe werkt Pannekoek GWW uit Vaassen aan de renovatie van de Koudhoornse Sluis in het Apeldoorns Kanaal.

De sluis is drooggezet en momenteel spuit Pannekoek de muren schoon om ze opnieuw te voegen. Daarnaast worden onder meer de houten puntdeuren gerenoveerd en het staalwerk en de handbediende bewegingswerken opnieuw geconserveerd.

De Koudhoornse Sluis uit 1882 is de vierde van in totaal zes historische schutsluizen in het Apeldoorns Kanaal die worden gerenoveerd. De werkzaamheden aan deze sluis kosten ongeveer 900.000 euro.

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder