Herinrichting Hoge Weerd Fase 2 gemeente Epe

Datum: 22-10-2019

De wijk Hoge Weerd in Epe wordt de komende jaren heringericht. Er zijn hierbij vier projectfasen voorzien die achter elkaar in uitvoering worden gebracht. Pannekoek GWW B.V. gaat de herinrichting Hoge Weerd Fase 2 uitvoeren.

Fase 2 bevindt zich aan de oostzijde en bestaat uit de wegen Hoge Hagt, Spoorlaan, Preekberg, Zaailand, Aartjesakker, Scherpe Egtel, Klinkenburg en De Tippe. Het werk sluit aan op de Hoge Weerd, Midachten, Laar-Enk en de Officiersweg.

In het gehele werk wordt het vuilwaterriool vervangen en een nieuw infiltratieriool aangelegd. De groenstructuur wordt deels aangepakt. De openbare verlichting wordt vervangen voor duurzame LED-verlichting.

De werkzaamheden starten in week 44 aan de Klinkenburg. Deze werkzaamheden bestaan uit het opnemen van klinkers, het vervangen van de riolering en het herstraten van de Klinkenburg.

Herinrichting Hoge Weerd Fase 2 gemeente Epe

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder