Herinrichting Haverkampsweg en Patrijsweg gemeente Epe

Datum: 15-10-2019

Gemeente Epe heeft het doel om de snelheid van het autoverkeer aan de Haverkampsweg en Patrijsweg positief te beïnvloeden. Het is de bedoeling dat de herinrichting goed aansluit bij een hoog fietsgebruik. De toegankelijkheid van de voetpaden wordt verbeterd, waarbij de bomen zoveel mogelijk behouden blijven. Daarnaast wordt de Haverkampsweg voorzien van parkeerplaatsen en worden de parkeerplaatsen aan de Patrijsweg verbeterd. Pannekoek GWW B.V. is in week 38 begonnen met de realisatie van dit project en het begint inmiddels mooi vorm te krijgen!

Herinrichting Haverkampsweg en Patrijsweg gemeente Epe

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder