Certificaat CO2-prestatieladder niveau 3 behaald!

Datum: 15-03-2016

Pannekoek GWW BV is sinds 1 februari 2016 in het bezit van de CO2-prestatieladder 3.0, niveau 3. Met het behalen van dit certificaat bevestigen we onze ambities om in onze bedrijfsvoering duurzaam bezig te zijn. Meer informatie over de CO2-prestatieladder en de ontwikkelingen op het gebied van CO2-beleid binnen ons bedrijf, is te vinden op onze site.

Co2-prestatieladder van Pannekoek GWW B.V.

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder