Nieuwe rioolwaterzuivering in Weesp

Datum: 04-04-2019

De huidige RWZI in Weesp heeft het einde van haar levensduur bereikt en kan in 2020 niet meer voldoen aan de eisen die er zijn voor het afvoeren van het water.

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht laat op het huidige terrein van de RWZI in Weesp een nieuwe RWZI bouwen. Het gaat om een ICEAS-systeem waarbij het zuiveringsproces niet in meerdere tanks, maar in één zuiveringstank plaatsvindt.

Pannekoek GWW B.V. verricht de realisatie van civiele en bouwkundige werken.

Nieuwe rioolwaterzuivering in Weesp

Overig nieuws

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder