• Gecertificeerde kwaliteit
 • Sinds 1964 actief
 • Allround dienstverlening
 • Ook voor verhuur van materieel

Grondverzetbedrijf Tiel

Voor een optimaal resultaat

Pannekoek GWW B.V. voor al uw grondverzet in Tiel

Voor al uw grondverzet, bestratings- en rioleringswerkzaamheden en waterwerken in Tiel en de overige delen van Gelderland kunt u terecht bij de vakmensen van Pannekoek GWW. Veel instanties, bedrijven en particulieren maken als sinds 1964 gebruik van onze diensten als het gaat om grondverzet- en graafwerkzaamheden in Tiel. Tot onze opdrachtgevers mogen wij nutsbedrijven, waterschappen en overheden rekenen. Maar het zijn ook vele bedrijven en particulieren die ons inhuren voor het verrichten van allerlei grondwerk voor kleinere en grote (bouw)projecten. Wij weten als geen ander dat het beginpunt van een omvangrijk (bouw)project vrijwel altijd het ontgraven en verzetten van grond op een bouw- of projectterrein is. Wij voorzien u daarom altijd van nauwkeurig en efficiƫnt uitgevoerd grondwerk en grondverzet in Tiel!

Grondwerk en verharding

Grondwerk en grondverzet zijn bij projecten van enige omvang de werkzaamheden die als eerste aan de beurt zijn. Daarmee vormen ze de belangrijke basis om elke project uiteindelijk succesvol op te kunnen leveren. De star houdt dan meestal ook in grondverzet, graafwerkzaamheden en het aanbrengen van zand en granulaat. Aansluitend verzorgen wij ook het aanleggen van verharding (asfalt en bestrating) voor grootschalige werken op openbare wegen en bedrijfsterreinen zijn, of kleinschaliger projecten en renovaties. Wat betreft verharding aanbrengen kunt u bij on terecht voor het machinaal aanleggen van bestrating, asfalteringswerkzaamheden, het leggen van sierbestrating en/of het ambachtelijke klinkers leggen.

BRM MOLENBEEK TE NUNSPEET
Drie bruggen in Brummen klaar voor de toekomst

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.

Riool aanleggen in Tiel

Riolering aanleggen in Tiel is uiteraard nodig om afvalwater en overtollig regenwater af te voeren. Alle werkzaamheden voor een riool en rioolleidingen horen bij grondwerk in Tiel. En een riool infrastructuur aanleggen kunt u maar beter overlaten aan de echte vakspecialisten. Rioleringswerkzaamheden, zoals schoon- en vuilwaterriolering, persriolering en huisaansluitingen voeren wij vakkundig voor u uit.

Waterbouw werkzaamheden

Voor het beschermen van de bodem en grond van waterkanten kunnen wij bijvoorbeeld beschoeiingen, damwanden en stuwen aanleggen. Uiteraard kunnen wij ook de watergangen, vaarten, vijvers, natuurvriendelijke oevers, bruggen en meer in Tiel aanleggen. Bel of mail ons voor meer informatie.

Werkzaamheden bij grondverzet in Tiel

Een overzicht van de grondverzet werkzaamheden in Tiel door Pannekoek GWW B.V. op een rijtje:

 • bouwrijp maken van terreinen
 • graven van sleuven voor riolering en kabels
 • profileren en egaliseren van percelen
 • aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies
 • aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
 • uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
 • aanleg van parkeerterreinen en opritten
 • verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Direct contact opnemen met Pannekoek GWW B.V.

Neem direct contact op met Pannekoek GWW B.V. voor uw grondverzet project in Tiel. U kunt ons bellen via 0578-578 670, of stuur een e-mail naar info@pannekoekgww.nl.